Goedkoop alles in 1 of goedkoop internet pakket?

Goedkoop alles in 1 internet pakket

Wie heeft tegenwoordig nou geen internet in huis? Bijna iedereen in Nederland heeft thuis wel een internetverbinding. Daarnaast is het ook gebruikelijk dat men digitale televisie heeft. Verder is de vaste telefoon nog in voldoende huishoudens aanwezig.

 

Alles in 1 pakketten blijven dus populair. Toch let men vandaag de dag meer op prijzen dan vroeger. Er is meer vraag naar goedkope alles in 1 pakketten. Voor de groeiende groep mensen die alleen een internet abonnement wilt, geldt hetzelfde: ze willen graag een goedkoop internet abonnement. Waar kies je voor en hoe kom je goedkoop uit? Lees het hier!

Goedkoop alles in 1 pakket

Goedkoop alles in 1 pakket

Nog steeds heel populair: het alles in 1 pakket. Deze is vooral geschikt voor grotere huishoudens en mensen die nog steeds gebruik maken van alle diensten: internet, televisie en vaste telefonie. Het grote voordeel van dergelijke pakketten is dat je in één keer alle drie diensten afsluit. Je hebt dus niet te maken met verschillende contracten en providers. Dat scheelt tijd en moeite.

Ook zijn alles in 1 pakketten vaak goedkoper dan wanneer je de verschillende diensten los afsluit. Dat komt doordat providers alles in 1 pakketten voordeliger maken. Toch zijn de prijzen binnen alles in 1 pakketten ook verschillend. Een goedkoop alles in 1 pakket verschilt op een aantal factoren van duurdere pakketten. Lees hieronder hoe je goedkoop uitkomt met een alles in 1 pakket.

Goedkoper alles in 1?

Een van de belangrijkste factoren voor de prijs van een alles in 1 pakket is internetsnelheid. Dit bepaalt voor een groot deel de prijs. Ook wanneer binnen dezelfde pakketten van providers wordt gekeken, betaal je meer of minder op basis van internetsnelheid.

De laagste internetsnelheden zijn meestal 30 Mb/s. Populairder is echter 50 Mb/s, omdat 30 Mb/s vaak net even te traag is voor velen. De goedkoopste alles in 1 pakketten met 50 Mb/s of minder kosten maximaal 45 euro per maand (zonder actie)

Verder kun je goedkoper uitkomen door voor een pakket met minder tv-zenders te kiezen. Ook zijn bepaalde providers goedkoper dan anderen. Tenslotte komen providers regelmatig met aanbiedingen om alles in 1 pakketten voordeliger te maken.

Goedkoop internet

Goedkoop internet

Naast alles in 1 wordt er vaker voor een goedkoop internet abonnement. Dit is vooral geschikt voor mensen die geen interesse hebben in televisie en vaste telefonie of hier al een andere oplossing voor hebben (bijvoorbeeld een los tv abonnement of online kijken en mobiele telefonie ter vervanging van vaste telefonie).

Er wordt dus vaker gekozen voor goedkoop internet. Toch zijn hiervoor ook manieren om nog goedkoper uit te komen. Lees daarvoor hieronder verder.

Goedkoper uitkomen met internet?

Indien je een goedkoper internet abonnement wilt, geldt eigenlijk hetzelfde als voor een alles in 1 pakket: internetsnelheid is van groot belang. Vooral in een abonnement waarbij je alleen internet en geen andere dienst hebt, is de snelheid van het internet van groot belang voor de prijs. Hiervoor geldt opnieuw dat pakketten met maximaal 50 Mb/s het goedkoopst zijn. Je betaalt maximaal 33 euro per maand voor een goedkoop internet abonnement (zonder actie).

Wat je verder nog kunt doen om goedkoper uit te komen met internet is providers vergelijken en kijken of er gebruik kan worden gemaakt van combinatiekortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *