Wat is herstructurering en wanneer heb je er een advocaat voor nodig?

Herstructurering bedrijf

Herstructurering

Wanneer een bedrijf of organisatie is gegroeid, en er is sprake van nieuwe activiteiten die de eigenaar wil gaan doen met het bedrijf, dan wordt dat herstructurering genoemd. Herstructurering is een verzamelnaam voor alles wat gewijzigd wordt in de bedrijfsstructuur, en hier zijn ontelbare redenen voor met daarbij ook een verschillend aantal mogelijkheden. Hier komt veel bij kijken, voornamelijk veel op het juridisch gebied. Dit moet allemaal gedocumenteerd worden en dan is het noodzakelijk dat er een advocaat bij komt kijken, zodat alles goed verloopt.

Wat valt er precies onder herstructurering?

Zoals eerder gezegd, gaat het over wijzigingen in de bedrijfsstructuur. Dit kan gaan over dat een eigenaar eerst een eenmanszaak heeft opgezet, maar dat het bedrijf zo groot is geworden dat de eigenaar het graag zou willen omzetten naar een BV en het is mogelijk dat daar het bedrijfspand ook onder zal gaan lijden. Ook fusies vallen hieronder, en het oprichten van nieuwe vennootschappen. Maar niet alles hoeft te gaan over hoe een bedrijf groeit en verandert, het kan ook zijn dat de eigenaar zijn aandelen wil certificeren. Dit is ook mogelijk.

Een advocaat inschakelen

Een advocaat inschakelen is nodig voor de juiste begeleiding en deskundigheid tijdens het herstructureren van een bedrijf. Bij Hekkelman is het mogelijk om hier de juiste mensen voor te gebruiken. Deze mensen zullen zorgen voor de juiste overeenkomsten en akten, zodat alle documenten goed worden bijgehouden om misverstanden te kunnen voorkomen. Mocht het nodig zijn om een overleg te voeren met andere adviseurs, wordt dit nooit gedaan zonder jouw toestemming.

Advocaat inschakelen

Wie werken er allemaal bij Hekkelman?

Bij Hekkelman zijn er verschillende soorten functies aanwezig. Zo zijn er een hoop advocaten beschikbaar, maar ook notarissen, faillissementsmedewerkers en kantoor adviseurs. Deze mensen zijn allemaal bereid om jou te helpen om alle documenten vast te leggen en om er voor te zorgen dat de herstructurering goed verloopt. Ook hebben al deze mensen een eigen expertise, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om hulp in te schakelen.

Welke expertises zijn er?

In totaal zijn er bij Hekkelman 7 verschillende brede expertises. Hieronder vallen agribusiness & landelijk gebied; arbeidsrecht; personen- & familierecht; onderneming & organisatie; overheid; IT & privacy en als laatste vastgoed. Al deze expertises zijn ook weer onderverdeeld in verschillende onderwerpen over dat gebied. Zo is er altijd iemand beschikbaar voor hetgeen waar jouw herstructurering onder valt. 

Wat is de missie van Hekkelman?

De missie van Hekkelman is om jouw juridische partner te zijn. Iemand die je kan vertrouwen in deze tijd en die rust brengt tijdens het dagelijkse werk. Dit doen de mensen bij Hekkelman door hun kennis, de betrokkenheid die ze hebben, hun passie voor het werk en de liefde voor kwaliteit, die ze ook nastreven. Alles wat ze doen, is om ervoor te zorgen dat jouw belangen vooraan komen te staan en dat die worden behaald.

Herstructurering

Waar is Hekkelman te bereiken?

Hekkelman bevindt zich op drie verschillende locaties. Twee hiervan liggen in Nijmegen, de ander is in Arnhem te vinden. Op de website van Hekkelman zijn de contactgegevens te vinden. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen, maar een e-mail sturen is ook een optie. Ook is op de website de precieze locatie en het adres te vinden en is het makkelijk bereikbaar met het OV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *