Hoe kan ik mijn ex terugkrijgen?

Zo wint u uw ex terug

Iedereen kent het wel, verliefd worden op een ex. Het liep niet helemaal zoals u dacht en de vonk was er niet meer. Nu is de vonk weer helemaal terug en vind u hem of haar leuker dan ooit. Moet u tegen hem of haar praten of juist niet? In de volgende alinea’s beschrijven wij hoe u uw ex kan terugwinnen.

Uw ex terugkrijgen

Dit moet u doen om uw ex terug te krijgen

Er zijn meerdere manieren om uw ex terug te krijgen. U hebt uw ex al eerder verleid en dat wilt u nu anders aan gaan pakken. Wordt bijvoorbeeld heel goede vrienden en luister goed naar de interesses en meningen van uw ex. Laat langzaam merken dat u nog steeds iets voor uw ex voelt. U moet vooral geduld hebben want haastige spoed is zelden goed. Probeer erachter te komen of uw ex u nog steeds leuk vind en probeer hem stiekem te overtuigen hoe goed jullie bij elkaar passen. Geef uw ex af en toe een knipoog en lach veel.

Goed voorbereid op date

Uiteindelijk is het tijd voor een afspraak. Misschien een leuke plek waar jullie vroeger ook waren en waar veel herinneringen zijn op te halen. Hierdoor hebt u veel om over te praten met uw ex en voelen u en uw ex zich op uw gemak. Praat over wat er positief aan u veranderd is en wat uw goede voornemens zijn en voor een nieuwe relatie, maar kom niet te gehaast over. Hebt u fouten gemaakt, geef dat dan toe en wees eerlijk en oprecht in uw poging om te veranderen.

Uw ex zit waarschijnlijk niet te wachten op iemand die lichtelijk depressief en wispelturig overkomt. Het beste kunt u aan uw ex laten zien dat u door bent gegaan met uw leven. Ga bijvoorbeeld voor een restyling. Uw ex zal hiervan onder de indruk zijn, waardoor hij of zij kan beseffen dat u toch wel heel erg leuk bent. En onthoud: zelfvertrouwen is aantrekkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *