Met deze tips organiseer je een leuke corona vrije bruiloft

Extra maatregelen

Meestal zit er in een oude trouwauto maar 2 zitplekken. Dit betekend dat jullie zelf moeten rijden en er geen chauffeur in zit. Dit is natuurlijk extra voordelig omtrent corona. Je zit dan niet met iemand een tijdje in een gesloten ruimte. Woon je in de buurt van Arnhem of is jouw trouwlocatie in de buurt van Arnhem kan je eventueel kijken bij Trouwauto Arnhem op onze website. Natuurlijk hebben wij ook veel meer andere locaties en aanbod. Ook de bediening kan bijvoorbeeld de glazen uitreiken met een speciale lange stof waarbij ze niet het glas aanraken. En als afsluiter: Mensen willen je natuurlijk feliciteren en kussen na de bruiloft. Dit kan je ook corona proof doen door mensen jou een bloem te laten geven of de klassieker: een elleboogje te laten geven.

Wees flexibel

Wees flexibel en nodig ook echt maar 30 mensen uit. Op een bruiloft zijn meestal veel meer mensen. Familie, vrienden, kennissen en ohja ook nog de kinderen en eventuele aanhang. Dan zit je zo al op de 100 mensen dat ligt er natuurlijk aan hoe groot je familie en vriendenkring is van beide kanten. Wij snappen natuurlijk dat dit heel vervelend is vooral op zo’n mooie gelegenheid maar we moeten met zn alle corona tegen gaan. Het volgende punt is misschien een goede tip:

Digitale dienst

Doordat je maar 30 mensen mag uitnodigen moet je heel veel speciale mensen van je lijstje afstrepen. Natuurlijk wil je we dat ze erbij zijn en het kunnen zien. Dit kan je oplossen door het te laten filmen met bijvoorbeeld facetime, google of microsoft teams. Zo kan iedereen die het wil zien jouw bruiloft toch zien en bijwonen maar helaas wel op afstand. Je zou dit ook kunnen doen voor de mensen die jouw bruiloft niet konden bijwonen vanwege een quarantaine of een positieve test.

Mooie lange tafel

Doordat iedereen 1,5 meter van elkaar moet houden kan je een mooie lange prinsessen tafel daarvoor aanschaffen. zo’n tafel die je vaak in films ziet in kastelen maar dan nog langer. Deze kan je leuk op dekken met kleedjes en mooie bloemen. Natuurlijk kan je ook kleine tafeltjes verspreid over de hele locatie zetten.

Mooie mondkapjes

Je kan eventueel mondkapjes laten bedrukken  voor alle gasten. Deze kunnen ze dan opzetten zodat iedereen een leuk mondkapje op heeft. Je kan ook een speciale dresscode maken zoals: de vrouwen allemaal witte mondkapjes en de mannen zwarte mondkapjes. Zo maak je echt een thema van je bruiloft. Voor Vrouwen hebben ze ook hele mooie bruids mondkapjes in het wit met kant en parels zodat je je outfit helemaal af maakt.

Testen voor de bruiloft

Natuurlijk zijn veel mensen extra vatbaar voor het corona virus of net iets banger dan de ander. Je zou eventueel kunnen vragen of iedereen zich voor de bruiloft zou willen testen. Dan weet je zeker dat het voor die ene tante of die ene vriendin toch veilig is om te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *